Cumpărare & Livrare | GDPR

Modalitate de cumpărare

Toate produsele disponibile pe acest webshop se pot cumpăra doar online.

Vă atragem atenţia asupra posibilității ca magazinul nostru online să nu arată stocul nostru real.
Stocul se actualizează o singură data pe zi.
În urma comenzii lansate, colegii noştri vă vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Modalitate de transport

Transportul se efectuează cu poșta rapidă.

Toate comenzile sunt procesate doar în zile lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii. Vă rugăm, să furnizaţi o adresă şi oră la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport) se va plăti curierului la preluarea produsului. În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori dacă cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi, în acest caz marfa trebuie trimisă înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Tarife de transport

Tariful pentru transportul anvelopelor pentru turisme, 4×4 si camionete (indiferent de dimensiune) este 15 lei (pretul include TVA).

Costurile de livrare sus menționate sunt valabile în localitățile aflate în aria de acoperire a curierului Nemo Express.

Aici găsiți lista de acoperire: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf

Costul livrării în afara ariei de acoperire a curierului este 1 Lei/km (TVA inclus), kilometri suplimentari sunt calculate de la cea mai apropiată rută, aici puteți calcula: http://www.nemoexpres.ro/myAWB/calculator_tarif.asp

Modalitate de plată

1. Contravaloarea facturii se va achita prin ramburs.

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online http://anvelope365.ro/ folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlătesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, ăn condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Garanţie

Perioada de garanţie acordată anvelopelor este de 2 ani pentru defecte de fabricație, conform legislației în vigoare.

Nu se consideră defecte de fabricaţie denivelările şi umflăturile pe flancuri provocate de ruperea sau lovirea carcasei.
Factura care validează garanţia împreună cu certificatul de garanție și declarația de conformitate, va fi înmânată împreună cu produsul.

Produsele cu lipsă de conformitate

În cazul în care clientul primește anvelope a căror caracteristici nu corespund cu cele comandate, afișate pe site, se pot returna.
În acest caz clienții pot alege ca produsele să fie înlocuite cu cele conforme sau returnarea contravalării produselor și a cheltuielilor de transport. În cazul în care clientul primește produse neconforme cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de către Anvelope Online SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, fără justificare și fără penalități, la produsul comandat. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului comandat, garantat va fi returnat de către Vânzător în cel târziu  14  zile. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare anvelope montate, folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.

Protectia datelor personale

○Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor personale○

 1. Denumire operator date
Denumire firmă: ANVELOPE ONLINE SRL
Sediu: Str. Lamiitei Nr. 12 Ap. 17, Targu Mures, jud. Mures
Nr. ordine în registrul comerțului: J26/1150/2014
Cod fiscal: RO15553882
 1. Legislațiile care stau la baza operării datelor

Pentru prelucrarea datelor privind clienții sunt competente următoarele acte normative:

 • Regulamentul nr. 679/CE/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE
 • Alte dispoziții legale aplicabile (Codul fiscal, etc.)
 1. Informții cu privire la datele operate

Domeniul datelor operate și scopul operării datelor Domeniul și scopul datelor operate, perioada, baza legală și modul operării datelor sunt cuprinse în anexa prezentului buletin informativ (Anexa nr 1).

 1. Accesul la date și măsuri de siguranță a (securitatea) datelor

IV.1.Accesul la date și transmiterea (transferul) datelor Datele personale furnizate de dumneavoastră sunt disponibile angajților noștri cu atribuții de operare date în vederea deservirii sarcinilor lor de serviciu. Operatorul de date va transmite către subcontractanții cuprinși în anexa prezentului regulament, datele personale operate. Operatorul de date va furniza datele personale către alți Operatori de date, organe de stat – necuprinse în anexă – doar în cazuri excepționale. De exemplu, în cazul în care

 • este inițiată o procedură de judecată într-un caz privitor la persoane dumneavoastră și instanța competentă are nevoie de datele dumneavoastră personale în vederea îmnânării actelor care conțin datele dumneavoastră personale,
 • poliția sesizează (caută) Operatorul de date și în vederea cercetării solicită să transmită actele care conțin datele dumneavoastră personale.

IV.2.Măsuri de securitate a datelor Operatorul de date va stoca datele personale furnizate de dumneavoastră pe serverele operatorului de date, respectiv, dacă este cazul, în arhiva pe suport de hârtie. În vederea stocării datelor personale Operatorul de date nu va apela (solicita) la serviciile altor societăți. Operatorul de date se va îngriji prin măsuri adecvate, ca să protejeze datele personale, printre altele, împotriva posibilității de accesare de către persoane neautorizate sau împotriva efectuarii unor modificări neautorizate. Astfel, de exemplu, posibilitatea de accesare a datelor personale stocate pe servere sunt gestionate (înregistrate) de către Operatorul de date, adică, totdeauna se poate verifica cine, când și ce fel de date personale a accesat.

 1. Drepturile celui vizat cu privire la operarea de date
 1. Drepturile dumneavoastră de accesare

În calitate de îndreptățit, dumneavoastră puteți accesa datele dumneavoastră personale. În cazul în care solicitați ca Operatorul de date să vă înștiințeze de faptul că acesta prelucrează datele dumneavoastră personale, Operatorul de date este obligat să vă furnizeze informații, cu privire la următoarele: (a)               ce fel de date personale se prelucrează, (b)               care este temeiul legal al prelucrării, (c)               care este scopul prelucrării datelor, (d)              care sunt sursele de unde provin datele presonale, (e)               perioada de prelucrare. Drepturile dumneavoastră pentru a primi informații despre faptul că Operatorul de date prelucrează (sau nu) datele dumneavoastră personale, (a)          se extinde la datele personale care vizează persoana dumneavoastră; (b)          nu se extinde la datele anonime; (c)          nu se extinde la datele care nu se referă la persoana dumneavoastră; și (d)          cuprinde datele pseudonime referitoare, fără echivoc, la persoana dumneavoastră. La solicitarea dumneavoastră Operatorul de date va asigura disponibilitate de accesarea datelor dumneavoastră personale și copii despre acestea. În cazul în care solicitați copii suplimentare/repetate de pe datele dumneavoastră personale, Operatorul de date poate percepe taxe rezonabile în vederea achitării cheltuielilor administrative ivite pe parcursul îndeplinirii solicitării, taxe care vor fi suportate de dumneavoastră.

 1. Dreptul la rectificare

Sunteți îndreptățit la rectificarea datelor dumneavoastră personale. Acest drept (a)               nu se extinde pe datele anonime; (b)               se extinde la datele personale privind persoana dumneavoastră; (c)               nu se extinde pe datele personale care nu se referă la persoana dumneavoastră; și (d)                   cuprinde datele pseudonime referitoare, fără echivoc, la persoana dumneavoastră. În baza solicitării dumneavoastră, Operatorul de date va rectifica sau completa în mod corespunzător datele dumneavoastră personale. Operatorul de date va informa destinatarii datelor personale (în cazul existenței unor astfel de destinatari) despre rectificările efectuate privind datele dumneavoastră personale. Operatorul de date, însă, nu va informa destinatarii datelor personale despre rectificările efectuate privind datele personale, în cazul în care informarea destinatarilor se dovedește a fi imposibilă sau implică un efort exagerat de mare.

 1. Dreptul la ștergere

În anumite condiții sunteți îndreptățit la ștergerea datelor personale. Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care (a)               Operatorul de date prelucrează datele personale și (b)               solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și (c)               datele personale nu sunt necesare pentru acele scopuri, pentru care Operatorul de date efectuează prelucrarea datelor personale. Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care (a)                Operatorul de date prelucrează datele personale și (b)               dumneavoastră solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și (c)                vă retrageți consimțământul, care constituie baza operării datelor și (d)               nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea în continuare a datelor dumneavoastră. Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care (a)               prelucrarea datelor este necesară în vederea îndeplinirii unor interese legitime ale Operatorului de date sau ale unei terțe persoane și (b)               dumneavoastră vă opuneți prelucrării datelor de către Operator de date și (c)               motivul legitim privind prelucrarea datelor personale nu prevalează față de opunerea dumneavoastră. Operatorul de date este obligat să șteargă datele dumneavoastră personale, fără întârziere nejustificată, în cazul în care (a)                solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale și (b)               prelucrarea datelor de către Operatorul de date a fost ilegal, sau (c)               ștergerea este obligatorie în conformitate cu legislația în vigoare, sau (d)              datele dumneavoastră personale au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societatății informaționale. Operatorul de date va informa destinatarii datelor personale (în cazul existenței unor astfel de destinatari) despre ștergerea datelor dumneavoastră personale. Operatorul de date, însă, nu va informa destinatarii datelor personale despre ștergerea datelor dumneavoastră personale, în cazul în care informarea destinatarilor se dovedește a fi imposibilă sau implică un efort exagerat de mare.

 1. Dreptul dumneavoastră la restricționarea prelucrării datelor

Puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale. Drepturile dumneavoastră în privința solicitării restricționării de prelucrare a datelor dumneavoastră personale (a)          nu se extinde la datele anonime; (b)          se extinde la datele personale privind persoana dumneavoastră; (c)          nu se extinde la datele personale care nu vizează persoana dumneavoastră; și (d)          cuprinde datele pseudonime referitoare, fără echivoc, la persoana dumneavoastră. În cazul în care solicitați restricționarea datelor dumneavoastră personale și contestați corectitudinea acestor date, Operatorul de date va restricționa accesarea datelor dumneavoastră personale pe perioada în care verifică corectitudinea acestora. Operatorul de date va restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră personale, dacă dumneavoastră solicitați restricționarea prelucrării acelor date, ale căror prelucrare este ilegală și dumneavoastră vă opuneți ștergerii acestora. Operatorul de date va restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră personale, în cazul în care (a)          solicitați restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale și (b)          Operatorul de date nu mai are nevoie de aceste date în scopul prelucrării datelor și (c)          solicitați datele dumneavoastră în vederea formulării, validării sau protejării unei pretenții de drept. Operatorul de date va restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră personale, în cazul în care (a)               vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale, care sunt necesare în vederea exercitării unor drepturi legitime ale Operatorului de date și (b)               sunteți în așteptarea unei confirmări, că prelucrarea datelor personale de către Operatorul de date are la bază un drept legitim, care prevalează față de drepturile dumneavoastră. Operatorul de date va informa destinatarii datelor personale (în cazul existenței unor astfel de destinatari) despre restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale. Operatorul de date, însă, nu va informa destinatarii datelor personale despre o asemenea restricționare, în cazul în care informarea destinatarilor se dovedește a fi imposibilă sau implică un efort exagerat de mare. În cazul în care Operatorul de date restricționează prelucrarea datelor dumneavoastră personale, atunci (a)          va stoca aceste date personale, (b)          în baza consimțământului dumneavoastră poate prelucra asemenea date personale, (c)          poate prelucra datele personale în vederea formulării, validării sau protejării unei pretenții de drept, sau pentru protejarea drepturilor unei persoane.

 1. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul să primiți datele personale furnizate de dumneavoastră pentru un operator de date, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, de asemenea sunteți îndreptățit la transmiterea acestor date (acolo unde tehnic există posibilitate) către un alt operator de date, fără obstacole din partea operatorului căruia i-ați furnizat datele, dacă prelucrarea de date se bazează pe consimțământ sau este necesar în vederea executării unui contract și prelucrarea de date este efectuată prin mijloace automate. Dreptul dumneavoastră la portabilitatea datelor (a)          nu se extinde la datele anonime; (b)          se extinde la datele personale care sunt legate de persoana dumneavoastră; (c)          nu se extinde la datele personale care nu este legată de persoana dumneavoastră; și (d)          nu se extinde la datele pseudonime fără echivoc.

 1. Termenul de administrare al solicitării dumneavoastră, ca persoană vizată

Operatorul de date va răspunde, fără întârziere neîntemeiată, la solicitările dumneavoastră cu privire la drepturile aferente conform celor sus menționate, cel târziu în termen de o lună.

 1. Dreptul la formularea contestației

În cazul în care considerați că sunteți vătămat în dreturi, Operatorul de date recomandă să inițiați o confruntare cu Operatorul de date, pe cale de contact direct. În cazul în care o astfel de confruntare nu se soldează cu rezultate, sau nu doriți participarea la o astfel de activitate, vă puteți adresa către judecătorie sau către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). În cazul inițierii unei proceduri de judecată, puteți decide ca aceasta să fie inițiată în fața instanțelor competente din statul membru unde aveți reședința obișnuită. Datele de contact ale ANSPDCP sunt următoarele: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România; telefon: +40.318.059.211 +40.318.059.212; fax: +40.318.059.602; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro; pagina web: http://www.dataprotection.ro

 1. Modificările prezentului buletin informativ

Operatorul de date își rezervă dreptul de modificare, în orice moment, al prezentului buletin informativ. Despre astfel de modificări, Operatorul de date va informa persoanele vizate, după caz, în scrisori sau e-mail, iar în toate cazurile conform legislației în vigoare.

Anexa nr.1
Nr. crt. Date personale colectate Scopul prelucrăriii datelor Baza legală a prelucrării datelor Cine are acces la date Modul stocării: pe suport hârtie și/sau electronic (H/E) Locul stocării Perioada stocării Observație
 1 Nume, prenume Servire clienți, facturare Aceste informații sunt utilizate pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., procesarea comenzii, facturare, livrare Administrație, Angajați/colaboratori desemnați pentru relații cu clienți E Arhivă electronică Datele vor fi păstrate până la finalizarea solicitării dvs. și ulterior pentru perioadele de păstrare cerute de legile aplicabile de arhivare și de alte legi.
 2 Adresă de facturare (dacă este cazul) Servire clienți, facturare Aceste informații sunt utilizate pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., procesarea comenzii, facturare, livrare Administrație, Angajați/colaboratori desemnați pentru relații cu clienți E Arhivă electronică Datele vor fi păstrate până la finalizarea solicitării dvs. și ulterior pentru perioadele de păstrare cerute de legile aplicabile de arhivare și de alte legi.
 3 Adresă de livrare Servire clienți, facturare Aceste informații sunt utilizate pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., procesarea comenzii, facturare, livrare Administrație, Angajați/ colaboratori desemnați pentru relații cu clienți E Arhivă electronică Datele vor fi păstrate până la finalizarea solicitării dvs. și ulterior pentru perioadele de păstrare cerute de legile aplicabile de arhivare și de alte legi.
 4 Adresă e-mail facturare, înregistrarenewsletter relatie comercială Aceste informații sunt utilizate pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., procesarea comenzii, facturare, livrare Administrație, Angajați/colaboratori desemnați pentru relații cu clienți E Arhivă electronică Datele vor fi păstrate până la finalizarea solicitării dvs. și ulterior pentru perioadele de păstrare cerute de legile aplicabile de arhivare și de alte legi.
 5 Număr de telefon Relația comercială, facturare Aceste informații sunt utilizate pentru a putea răspunde solicitărilor dvs., procesarea comenzii, facturare, livrare Administrație, Angajați/colaboratori desemnați pentru relații cu clienți E Arhivă electronică Datele vor fi păstrate până la finalizarea solicitării dvs. și ulterior pentru perioadele de păstrare cerute de legile aplicabile de arhivare și de alte legi.

  Evidență transferuri de date

Nr.crt. Data Destinatar Tipul datelor personale Alte date Observație
 1 Perioada contractuală Nemo Express Logistic SrlStr. Frosa Sarandy nr. 1, Sector 1, Bucuresti Numele, numele companiei, adresa de livrare, adresa de facturare, nr de telefon produsul achizitionat, suma de platit
 2 Perioada contractuală X CurierStrada Industriilor Nr.17, Chiajna, Ilfov Numele, numele companiei, adresa de livrare, adresa de facturare, nr de telefon produsul achizitionat, suma de platit
 3 Continuu Online Comparison Shopping KftBudapest, Rákóczi út 70-72 numele, adresa de email produsul achizitionat pentru afilierea in cadrul programului Magazin de Încredere
 4 Continuu EuroPayment Services SrlStr. Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, România numele, numele companiei, nr de telefon, email produsul achizitionat, suma platită Pentru efectuarea plății online

○ Notă de informare cu privire la folosirea Cookies în prelucrarea datelor personale ○