Cumpărare & Livrare

Modalitate de cumpărare

Toate produsele disponibile pe acest webshop se pot cumpăra doar online.

Vă atragem atenţia asupra posibilității ca magazinul nostru online să nu arată stocul nostru real.
Stocul se actualizează o singură data pe zi.
În urma comenzii lansate, colegii noştri vă vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Modalitate de transport

Transportul se efectuează cu poșta rapidă.

Toate comenzile sunt procesate doar în zile lucrătoare (Luni-Vineri).

Comanda va fi livrată în ziua fixată cu ocazia confirmării comenzii. Vă rugăm, să furnizaţi o adresă şi oră la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul.

Valoarea finală a facturii (care conţine şi cheltuielile de transport) se va plăti curierului la preluarea produsului. În caz de deteriorare vizibilă a mărfii, ori dacă cantitatea sau calitatea diferă de ceea ce Dvs. aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi, în acest caz marfa trebuie trimisă înapoi prin curier. În asemenea cazuri vă vom contacta în scopul revizuirii greşelii.

Tarife de transport

Tariful pentru transportul anvelopelor pentru turisme si 4×4:

  • în cazul anvelopelor cu diametru între 12”-15” este de 11,50 Lei/buc (cu TVA);
  • în cazul anvelopelor cu diametru de 16” este de 14,00 Lei/buc (cu TVA);
  • în cazul anvelopelor cu diametru între 17”- 21” este de 17,00 Lei/buc (cu TVA);

Tariful pentru transportul anvelopelor pentru camionete, indiferent de dimensiune este de 18,00 Lei/buc (cu TVA);

Costurile de livrare sus menționate sunt valabile în localitățile aflate în aria de acoperire a curierului Nemo Express.

Aici găsiți lista de acoperire: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf

Costul livrării în afara ariei de acoperire a curierului este 1 Lei/km (TVA inclus), kilometri suplimentari sunt calculate de la cea mai apropiată rută, aici puteți calcula: http://www.nemoexpres.ro/myAWB/calculator_tarif.asp

Modalitate de plată

1. Contravaloarea facturii se va achita prin ramburs.

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online http://anvelope365.ro/ folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlătesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, ăn condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Garanţie

Perioada de garanţie acordată anvelopelor este de 2 ani pentru defecte de fabricație,
conform legislației în vigoare.

Nu se consideră defecte de fabricaţie denivelările şi umflăturile pe flancuri provocate de ruperea sau lovirea carcasei.
Factura care validează garanţia împreună cu certificatul de garanție și declarația de conformitate, va fi înmânată împreună cu produsul.

Produsele cu lipsă de conformitate

În cazul în care clientul primește anvelope a căror caracteristici nu corespund cu cele comandate, afișate pe site, se pot returna.
În acest caz clienții pot alege ca produsele să fie înlocuite cu cele conforme sau returnarea contravalării produselor și a cheltuielilor de transport. În cazul în care clientul primește produse neconforme cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de către Anvelope Online SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, fără justificare și fără penalități, la produsul comandat. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului comandat, garantat va fi returnat de către Vânzător în cel târziu  14  zile. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare anvelope montate, folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.

Protectia datelor personale

I. Categorii de persoane

SC ANVELOPE ONLINE SRL prelucrează datele cu caracter personal ale următoarele categorii de persoane fizice în funcţie de scopul prevazut la secţiunea II.
a) persoana fizică care comandă produse de pe acest site: http://anvelope365.ro/ și/sau se abonează la newsletter-ul firmei

II. Scopul colectarii şi prelucrării

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ANVELOPE ONLINE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevazute la secţiunea I.

Scopul colectării datelor este:

Prestari de servicii ale SC ANVELOPE ONLINE SRL pentru realizarea obiectului de activitate principal: Comerţ cu amănuntul  prin intermediul internetului.
De asemenea informaţiile colectate de către SC ANVELOPE ONLINE SRL sunt folosite pentru analize şi prelucrări statistice necesare pentru fundamentarea deciziilor în marketingul societății.
Pentru prelucrarea acestor categorii de informaţii cu caracter personal, SC ANVELOPE ONLINE SRL este înregistrat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub Nr.32666

III. Părţile care au acces la informaţiile cu caracter personal

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:
a) Persoana vizată, împuternicitul operatorului, autoritatea judecatorească, poliţia, Organe de urmarire penală şi alte instituţii abilitate de lege să solicite informaţii.

IV. Drepturile persoanelor a căror date personale sunt colectate şi/ sau prelucrate

La cererea persoanelor fizice SC ANVELOPE ONLINE SRL confirma dacă prelucrează sau nu date personale.

SC ANVELOPE ONLINE SRL se obligă să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să şteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă cu prevederile Legii 677/2001.
Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege cand prelucrarea de catre SC ANVELOPE ONLINE SRL a datelor este obligatorie.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către SC ANVELOPE ONLINE SRL prin email la adresa: anvelopaonline@gmail.com sau office@anvelopaonline.ro  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.